About me

In 2013 werd ik door de Nederlandse televisie geïnterviewd als getuige voor de vervolging in de zaak van twee personen die veroordeeld werden voor het verkopen van zuigers. Ik was toevallig de zaak tegengekomen van Joël Bossel en zijn assistent, de verdachte van het proces in 20

Ik had contact kunnen maken via het internet, en ik besloot meteen om een artikel over zuigers te schrijven.

Ik had gelezen over het werk van Bossel in de krant, dus ik was echt opgewonden om te leren over de zaak. De verdachte, Bossel, was ook geïnteresseerd in de Piston zaak, maar besloot op te geven. Ik had het gevoel dat ik zou willen proberen en leren over het weer. Wat is een zuiger? Een zuiger, kortom, is een klep (meestal twee) op een zuiger, de klep bevindt zich meestal achter de cilinder en opent om olie van de cilinder naar het oppervlak van de zuiger te laten, om deze vrij te laten draaien. Zuigers zijn normaal gemaakt van gietijzer, soms gegoten messing. De Zuigercase: De case is het deel van een zuiger waar de zuigers aan elkaar vastmaken en waar de klep opengaat zodat de zuiger vrij kan draaien.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik zuigers altijd zag als iets unieks waar je meer over leren.

Maar om eerlijk te zijn, deze site was niet echt mijn idee. Ik wachtte op een kans als deze. Hoe dan ook, ik heb het plaatsen over zuigers op deze blog sinds 2012 en ik voel me alsof dit is een van die momenten waarop ik echt kon gebruiken een beetje hulp en ondersteuning, dus ik ben erg dankbaar om deel uit te maken van deze. Ik ben zeer gepassioneerd over het onderwerp, dus ik ben er zeker van dat u ook zal zijn. Dus als je geïnteresseerd bent in zuigers, en als je wilt weten een beetje meer over het onderwerp, u altijd kijken op mijn andere blogs. Een enorme dank aan u allen die deze blog hebben ondersteund door de jaren heen. :) Ik hoop dat je het leuk vindt, dus alsjeblieft, deel het en laat hieronder een reactie achter, zodat we de kennis en de goede dingen die we weten over zuigers met iedereen kunnen delen.

Toen ik deze blog in 2014 begon dacht ik aan de zuigers en ik wilde de beste vinden die ik kon vinden, net zoals ik de zuigers van deze blog doe. Ik weet dat er zo veel merken en dat het kan veel tijd in beslag nemen en je moet zoeken naar degene die je het leukst vindt. Dus, ik hoop het voor u te doen en ik hoop dat ik u kan helpen bij het vinden van de beste die aan uw behoeften voldoet.

Ik ben zo blij om u de Zuigers van de dag te presenteren. We zullen naar de beste morgen, zodat we kunnen een aantal geweldige berichten en foto's over de zuigers. Dus, laten we beginnen met de zuiger van vandaag van de dag: De Lune, een open ontwerp met een zeer smal profiel. De vorm is ontworpen om de lucht in de zuiger te houden, en het is gewoon geweldig, als ik de klep open, de lucht stroomt recht in de zuigers zonder enig probleem.