Contact

Neem contact met mij op

Ik ben erg druk op het moment (ik zal hier periodiek post) en mijn Engels is zeer slecht. Mijn blog is op een image hosting server (http://www.mediafire.com/?x5g8kz9k2a33t9w) die niet werkt. Het kostte me ongeveer 6 uur om deze afbeelding te uploaden. De reden hiervoor is dat ik heb de hele dag gisteren en vanmiddag doen wat onderhoud. Ik heb geprobeerd om de beelden online te houden zo lang mogelijk en er is nog ongeveer 1 / 5 van een uur links in de dag. Deze afbeelding blijft de rest van de dag online. Ik ga proberen om het te posten om de 2 uur. Dit bericht zal worden bijgewerkt om dit nieuwe schema weer te geven. Tot die tijd, veel plezier met je nieuwe hobby. En steel alsjeblieft niet van mij, ik wil niet verwend worden door iemand anders.

Ik ben vandaag begonnen met een nieuw project. Ik ga een nieuwe versie van het web-based spel te maken, "Spirits of Chaos".

Je zult er nooit iets anders uit halen dan een "Het spijt me, maar ik kan het niet" en/of een "Ik zal mijn best doen om het te repareren". Als ik je niet ken, kan het me waarschijnlijk niet schelen. Maar als ik geïnteresseerd ben, neem ik contact op en doe ik mijn best. Ik heb ook een rekening bij gmail: ????????????????????????????????????????????? Als je in het Duits contact met me wilt opnemen, spreek ik het niet. Maar als je een bericht moet schrijven en een Google-account hebt, kun je dat doen. Je me ook een premier sturen als je ergens over wilt praten. Als ik graag wat je schrijft en willen antwoorden, zal ik dat doen. Gelieve voel je vrij om contact met mij op met welke vragen je hebt, of welke ideeën je hebt voor de blog. Ik hoop het te lezen en misschien iets bij te dragen, of niet.

Openingstijden

  • Maandag: 07:45 - 17:15
  • Dinsdag: 06:30 - 15:30
  • Woensdag: 07:00 - 17:15
  • Donderdag: 06:45 - 19:45
  • Vrijdag: 07:30 - 17:00
  • Zondag: 06:15 - 17:30