Heeft u tips over het gebruik van zuigers?

Ik kan je vertellen, maar als je zuigers wilt kopen, moet je naar mijn winkel gaan en ik zal je vertellen welke dingen je moet kopen en degene die gebruikt kunnen worden. U vindt alles over zuigers in mijn blog (Zuiger, Cranks, Boringen, Tandwielen, Torques) Ik hoop dat je geniet van het lezen van mijn blog. Waar moet ik op letten bij het kopen van zuigers?

Dit artikel is 0 keer gedeeld. Volg deze blog Ik kan nu beginnen met het beantwoorden van uw vragen. Ik kan u de dingen die u zullen helpen met uw volgende project, dus ik zal proberen om wat nuttige informatie over dit onderwerp te delen. Zuigers en boringen Om te begrijpen wat je wilt doen met je zuigers en wat je zoekt, moet je weten wat ze zijn, hoe ze worden gemaakt, waar ze worden verkocht, de prijs die je krijgen voor en wat er zal gebeuren als je ze koopt. Voordat we verder gaan met de discussie, laten we eerst praten over zuigers. Zuigers zijn cilinders aan het einde van een krukas die de drijvende kracht zijn van een zuiger (het vermogen) en de kracht van de krukas (het koppel). Zuigers zijn de kleinste van alle verschillende soorten motoren en worden gebruikt in veel verschillende soorten motoren en motoren. Zij zijn degenen die de kracht die u nodig hebt op elke snelheid te geven. De meeste motoren gebruiken zuigers om kracht van het equivalent gewicht (massa) van een paard te bereiken, maar dit is niet nodig, zodat u een fiets of een vliegtuig maken. Het basisidee achter zuigers is dat ze dezelfde kracht hebben, alleen verschillende maten. Zuigers zijn gemaakt van vele stukken ijzer of staal en wanneer deze stukken zijn gebogen veranderen ze hun vorm. De meest voorkomende vorm is een open, cirkelvormig type vorm. De naam "Zuiger" komt van het Latijnse "Pistona", wat "wiel" betekent. Zuiger heeft vele toepassingen, zoals in auto's, vliegtuigen en fietsen, en ze zijn gemaakt in een verscheidenheid van maten en vormen. Zuiger wordt gebruikt in motormotoren voor hoog koppel, hoog rendement, laag gewicht, en voor hoge temperatuur en hoge snelheid toepassingen.

Een zuiger is gemaakt van staal, en de vorm is een cirkelvormig hol stuk. Het heeft een diameter van ongeveer 30mm (1.2") en de stalen delen worden verbonden door klinknagels. De klinknagels zijn zeer hard en hebben een zeer sterk effect op de algehele sterkte van de zuigers. Het is meestal gemaakt van massief staal, maar het kan ook worden gemaakt van roestvrij staal, of zelfs wat metaal met een hoog koolstofgehalte. Als gevolg hiervan is het waarschijnlijk logischer dan zuiger. Hieronder ziet u een voorbeeld van een zuiger. Om een nauwkeurig beeld te krijgen van de kracht van een zuiger, moet je weten hoeveel hij weegt, wat de totale staalmassa is, hoe lang het duurt om een revolutie te voltooien en hoeveel wrijving het moet overwinnen om de zuiger op de juiste plaats te houden. De massa van een zuiger kan worden berekend met de volgende formule: M = K x I x B De eerste regel toont het gewicht van de zuiger.