Hoe te testen

Te vaak denken mensen dat ze alleen op de dyno kunnen testen, dus we testen ook de dyno. In feite zijn de meeste van onze dyno runs in het bereik van 100-200 mph (hoewel ze vaak hoger). Dat gezegd hebbende, testen we het hele pakket als geheel, met dyno en dyno timing opgezet, dus we weten dat we altijd gelijk hebben.

Hier is een lijst van een aantal van onze tests en hoe ze werden uitgevoerd:

Een volledige lijst van dyno loopt kan worden gevonden in de dyno tests sectie van onze blog: We testen de motor op overboost, en ook overstuur, en onderstuur. Wanneer u een blik bij een dynografiek neemt, zult u opmerken dat de overboosttests bij de voorzijde van de grafiek zijn. De oversteer en onderstuur grafieken zijn in het midden. Dit is te wijten aan onze testmethoden zijn zeer verschillend dan die van de meeste van de concurrenten in de industrie. Om de grafieken eenvoudig te houden, hebben we het oversteer/onderstuur in twee soorten gebroken: te veel gestopt en over-getrapt. Om te bepalen hoe een bepaalde dyno run onder belasting zal rijden, stellen we de motor in op overdrive, wat inhoudt dat de boost en throttle wordt verhoogd tot de maximale waarde, terwijl we de RPMs verlagen. Dit wordt meestal bereikt met behulp van een nokkenas die specifiek is afgestemd voor overdrive.

We geloven niet in de theorie van wonderen, we zoeken naar de feiten. We hebben een passie voor de wetenschappelijke methode die ons drijft om elk aspect van een zuiger te onderzoeken, en we proberen elk geval tot op de bodem uit te zoeken. We doen onze eigen testen ook. Als we een theorie hebben, testen we de theorie en als die theorie niet voldoet aan de toetsing, veranderen we die. De enige uitzonderingen op deze regel zijn wanneer er iets is dat ons begrip te boven gaat, zoals een zuigerlagerfalen en een probleem waar we niet zeker van zijn of niet alleen zijn getest. Voor meer informatie over de wetenschappelijke methode of het peer review proces, kijk op onze blog over Piston Testing

De Piston Review is trouwens een geweldige manier om meer te weten te komen over zuigers zonder veel boeken en onderzoek voor jezelf te hoeven kopen.

De beste zuigers zijn gemakkelijk te vinden, maar de selectie kan vrij klein worden, dus je wilt misschien beginnen met iets goedkopers dan een premie.

Toen de eerste "zuiger" merk kwam op de markt, de meeste mensen dachten dat het een goedkope knock-off, maar we kunnen getuigen dat het de beste kwaliteit en meest innovatieve van allemaal, dus we zullen blijven staan achter het. Het bedrijf werd in 1998 opgericht door de Nederlandse uitvinder Jan van den Bogaard en is gebaseerd op de principes dat elke zuiger volgens de hoogste normen wordt gemaakt. Al onze zuigers zijn handgemaakt, met de hand gemaakt en op bestelling gemaakt. Onze kwaliteitsnormen zijn zo hoog dat we zelfs een exclusieve garantie voor onze klanten bevatten. Wij geloven in het gebruik van alleen de beste materialen voor onze zuigers, als gevolg daarvan hebben we een groot assortiment van unieke en hoogwaardige producten ontwikkeld.