Waar moet ik op letten bij het kopen van zuigers?

Koop geen zuigers van een verkoper die zich niet aan de regels houdt. In deze blog leg ik uit hoe je ervoor zorgen dat je de regels volgt en ik leg uit waarom je moet kopen bij de enige bron die de regels respecteert. Dit is wat je moet weten:

Zuigers van elke verkoper kunnen nep zijn. Als u niet zeker bent over een zuiger, vraag de verkoper om u te laten zien hoe de zuigers eruit zagen voor de verkoop. Een nep zuiger zal een klein gaatje in de basis hebben. Dit gat kan het gemakkelijker maken om de basis te verwijderen als de zuiger niet volledig is gemonteerd. Dit maakt het nuttiger dan Ruitenwisser Duits. Het gat wordt ook wel een "eetstok gat" omdat de persoon het verwijderen van de basis zou kunnen snijden de basis met een beitel. Het gat kan ook worden gesneden met een kleine platte blad schroevendraaier of een klein stopcontact. Als u niet wilt betalen voor het extra werk om de basis te verwijderen, dan u de basis volledig verlaten zoals het is met een mooie, gladde, schone basis. In tegenstelling tot Elektrische Fietsen Mountainbike is het dus merkbaar krachtiger. Een nep zuiger kan er heel anders uitzien, afhankelijk van de fabrikant. Als de verkoper heeft een mooie mooie set van foto's, kunnen ze u helpen beslissen of een nep gaat er slecht of goed uitzien.

Hier is wat ik bedoel met een nep zuiger: Ik koop meestal van een leverancier met een lange geschiedenis. Als ik kocht een nep van een kleine online winkel of een "hackshop" online, dan zou ik denken dat ik misschien een "goede deal", maar ik zou waarschijnlijk niet in staat zijn om ze weer te vinden. Een nep kan niet erg goed gemaakt en kan niet zo mooi uitzien als een echte. Dit is verbazingwekkend, als je het vergelijkt met Fietsendrager Trekhaak 3 Fietsen. En, als de verkoper beweert te hebben gemaakt zelf, dan is de prijs misschien echt hoog. Het belangrijkste verschil tussen een nep en een echte zuiger is: De verkoper is niet de verkoop van zijn eigen werk of zijn eigen technologie. De echte wordt altijd verkocht van een fabrikant die bekend staat om zijn kwaliteit. In tegenstelling tot zuiger, is het om deze reden merkbaar logischer. Kortom: als u een vervalsing van een verkoper koopt, loopt u het risico een "nep" te kopen.

Als u wilt een echte zuiger te kopen: het beste wat je doen is om een online zoekopdracht te doen. Ik ben een lid van een forum waarin sommige verkopers na hun zuigers te koop, en je ook een schatting van een aantal deskundigen. U ook contact opnemen met de fabrikant (bijvoorbeeld via e-mail). Om de best mogelijke beslissing te nemen, stel ik voor dat je een paar dingen doet: 1) een lijst maken van de verkopers die nepzuigers verkopen: dat wil zeggen, degene die zuigers van een bepaalde prijs aanbiedt, en dat wil zeggen, wat de verkoper zelf heeft verkocht. 2) ga door de e-mails van de verkopers en lees wat ze je vertellen. Als sommige verkopers beweren dat ze niet kunnen worden getraceerd omdat ze verschillende e-mailadressen gebruiken, probeert u hun e-mailadres te achterhalen. Als je een paar seconden hebt, bespaart het je veel tijd. 3) koop ze van de markt met uw creditcard (en controleer of de prijs op de lijst overeenkomt met de prijs die u voor hen betaald). Als u koopt de nep-zuigers van de markt, betaalt u voor de persoon om ze te kopen (maar de verkoper is niet betalen voor u) en u bent degene die heeft om de koper te betalen voor de nep zuigers.