Waarom kopen mensen dure zuigers?

Mensen kopen ze om een deel van de machine te voelen, een deel van iets wat ze bezitten. Ze kopen ze als een symbool van eigendom, om uit te drukken wie ze zijn.

In deze blog praat ik over zuigers om twee belangrijke redenen: omdat ze leuk zijn om te leren, en omdat ze een van de mooiste objecten ter wereld zijn. Het is mogelijk om de mechanische eigenschappen van de zuiger te begrijpen en te leren om ze op verschillende manieren te controleren en aan te passen. Deze blog beschrijft een paar methoden voor het besturen van een zuiger. Dit onderscheidt dit artikel van andere producten zoals Lidl Vouwfiets. Het tweede doel is om mijn ideeën over zuigers in het algemeen te delen, en om mensen een plek te geven waar ze meer over hen kunnen leren. Hier is een uitleg over het verschil tussen een zuiger en een moer. Zuigers hebben een gesloten cirkel. Een noot is helemaal niet open. Hier is een video over zuigers door Andreas Völker van de Universiteit van Hamburg. Andreas zegt dat het ontwerp van de zuiger is gebaseerd op de aard van het materiaal. Hij vermeldt ook dat de moer is een hulpmiddel om de spanning op de noten aan te passen, maar dit is niet genoeg. Je moet weten waar de moer is en hoe je het moet aanpassen, en dan ben je klaar. Hij zegt niet dat de zuigers perfect zijn, maar dat ze goed genoeg zijn. Andreas gebruikt een zeer eenvoudige en intuïtieve wiskundige methode om de spanning van de noot te berekenen. Hij gebruikt het idee dat alle noten van hetzelfde materiaal zijn gemaakt, zodat hij kan zien of hij de moer kan aanpassen om de spanning te veranderen. Ik ga laten zien hoe dit gebeurt met een voorbeeld. Heb ik zuigers nodig?

De foto toont de noten van een moderne fiets, de moer getoond als een stevige cilinder (niet een ronde). De moer wordt aan de as bevestigd door middel van twee ringen, een ring rond de as en een ring in het andere gat. Om de spanning van de moer te bepalen moet u ook weten dat de moer een veergelaste as heeft, en dat de veer de beweging van de as moet weerstaan om te voorkomen dat hij kan draaien. We gaan ook een kleine draai aan het beeld toe te voegen. De foto toont de as, met de moer bevestigd. Er zit een veer in de as, waardoor de as niet vrij kan draaien. Echter, wanneer u de moer op de as trekt de as in de tegenovergestelde richting van de veer. Dus, als je de moer op, trek je de as naar achteren, niet naar voren, en dit is wat de veer doet.

Ik ga een proces beschrijven dat kan worden gedaan door iemand die een basiskennis heeft van hoe nutworks werkt, en het is gemakkelijk en snel. We zullen dit doen in dit bericht. Ik heb veel geschreven over nutworks, dus als je meer wilt lezen, kijk dan op de onderstaande link en leer me een beetje kennen. Ik ben zeer actief in het forum, dat is een belangrijk onderdeel van het forum op het einde, want dit is waar je een aantal echt geweldige ideeën te zien. Dus als je ideeën wilt plaatsen, plaats ze dan gewoon op het forum. En dit onderscheidt het opvallend van andere artikelen zoals zuiger vergelijk. Het belangrijkste is dat je nooit moet na alles wat je weet verkeerd te zijn, maar je moet open-minded en proberen om zo veel als je leren.